Mijn diensten

Hoe kan ik je helpen?
Logo, huistijl, website
Branding

Ik help ondernemers zichtbaar te worden. De binnenkant en buitenkant moeten één geheel zijn. Zodat de inhoud en het uiterlijk elkaar versterken. Ik begin daarom om eerst je identiteit in kaart te brengen. Wat is jou unieke verhaal. Ik gebruik daarbij een vragenlijst en een visueel branding tool die je helpt de drijfveren van jouw bedrijf, merk of product te ontdekken. Ook leg ik in een moodboard de look en feel vast. Daarna vertaal ik het in een creatief ontwerp voor een logo, huisstijl of website

SEE MORE
Magazines, brochures, offline ontwerp
Redactioneel ontwerp

Mijn achtergrond ligt bij redactioneel ontwerp. Ik leerde het bladenmakersvak bij Sanoma en sindsdien heb ik meerdere restylingen, basisontwerpen en vormgeving van magazines op mijn naam staan. Ik weet alles van bladritmes, cover ontwerp en hoe je aantrekkelijke pagina’s moet maken die mensen willen lezen.

SEE MORE
trendpresentatie
Trends

Dankzij mijn opleiding trendwatchen heb ik geleerd om trends te signaleren door het interpreteren van de hedendaagse beeldcultuur. Ik weet wat goede trendbronnen zijn en hoe je een visuele trendpresentatie kan bouwen. Ik kijk buiten mijn eigen vakgebied

naar inspirerende innovaties en trends en pas ze toe in mijn eigen ontwerpen of concepten.

Ik zet trendwatching in voor conceptontwikkeling, om op de hoogte te blijven en gebruik het als tool om de tijdsgeest te visualiseren.

Ik kijk naar maatschappelijke-, consumenten en marktrends.

Voor mijn opleiding maakte ik de visuele trendpresentatie: de toekomst van grafisch ontwerp offline.

SEE MORE
huisstijl, website, brochure, trendadvies
Hoe kan ik jou helpen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie zoals bv: 

  • Wil je een huisstijl of een re-branding?
  • Ben je op zoek naar een website die bij je past?
  • Of wil je een ontwerp voor een nieuw magazine of restyling?
  • Of wil je trendadvies?

Email mij op yvette(at)diep-design.nl en dan kijken we hoe we kunnen samenwerken, wat de aanpak is en wat het kost.

SEE MORE